Mercedes-værksted – biler, varebiler og EQ-elbiler

Din Mercedes skal være på vejen - ikke på værksted

Et autoriseret Mercedes-service holder dig bedre kørende. 

Gørløse Autoimport er autoriseret Mercedes-værksted for personbiler, varebiler og EQ-elbiler fra Mercedes-Benz. 

Vi har drevet Mercedes-værksted i Gørløse i 30 år og er nu rykket ud i helt nye flotte lokaler i Slangerup, med alt i specialværktøj, udstyr og originale testere, for at have de bedste forudsætninger for at give den bedste Mercedes-reparation og -service. Vi servicerer kunder fra hele Danmark.

Bestil tid på vores Mercedes-værksted i dag

Du er altid velkommen på vores Mercedes-værksted på Raasigvangen 12 i 3550 Slangerup, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din Mercedes. Vi har konkurrencedygtige priser. Vi giver gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede Mercedes-service eller -reparation.

Vores mål er at kunne tilbyde en tid indenfor 14 dage til service og de fleste reparationer - book din tid online døgnet rundt eller ring på 70 90 70 78 mellem 7-18.30 alle hverdage.

Bestil tid online

Mercedes-Benz

Mercedes Stjerne

Vi har specialuddannede automekanikere

Selvom både Mercedes-personbiler og Mercedes-varebiler er kendt for den gode kvalitet, det flotte design og det lækre interiør, så skal de passes, plejes og vedligeholdes. Din bil skal løbende til service, og det kan ske, at den også skal til reparation.

Vores Mercedes-værksted tilbyder både Mercedes-reparation og Mercedes-service. Vi er lagerførende i de fleste reservedele fra Mercedes, med alt fra Mercedes-AMG-fælge til bremseklodser med mere.

Den tretakkede stjerne symboliserer, at Mercedes-fabrikkerne oprindeligt leverede motorer til lands, til vands og til luften. Vores specialuddannede automekanikere står klar til at sikre, at din bil stadig er flyvende. Vi stiller gratis lejebil til rådighed, mens vi har din bil til Mercedes-reparation eller -service.

Vi er også Mercedes-forhandler af importerede biler, som vi håndplukker i Tyskland. Dermed kan vi også hjælpe dig, når bilen skal udskiftes. 

Serviceeftersyn af Mercedes-biler

Vi tilbyder regelmæssig Mercedes-service, hvor vi blandt andet foretager udskiftning af oliefilter, aftapning og påfyldning af motorolie samt kontrol og gennemgang af bilens komponenter og filtre. Derudover kan det være nødvendigt at udskifte pollenfilter, bremsevæske eller brændstoffilter. Dette afhænger typisk af bilens alder, men også af kilometerantallet.

Hvorfor bruge et autoriseret værksted?

Vi vil altid anbefale, at man benytter et autoriseret værksted, eftersom det er din garanti for, at Mercedes-service og -reparation udføres korrekt. Dette indebærer brug af originale reservedele, korrekt olie til din bil samt at det er uddannet personale, der varetager opgaven. Desuden kan man på et autoriseret Mercedes-værksted foretage systemopdateringer ved Mercedes-service. Ligeledes får du et digitalt stempel fra et autoriseret værksted.

Hvad er Mercedes A service?

En A-service af Mercedes er en gennemgang, der er tilpasset din bil. A-Service består altid af et oliefilter-skift, aftapning og påfyldning af motorolie samt gennemgang og kontrol af bilens vitale komponenter og filtre. Vi vil omhyggeligt servicere afhængigt af bilens årgang og model. Bilens alder og kilometerstand kan medføre tillægsarbejde, som skal udføres, for at fabrikkens krav til et korrekt udført service opfyldes. Det kan f.eks. være udskiftning af pollenfilter, brændstoffilter eller bremsevæske. Kontrollen af din bil vil muligvis vise, at der er ekstraarbejde, som vi anbefaler, at du får udført. Det kan eksempelvis være nedslidte bremser, eller dele i styretøjet som trænger til udskiftning.

Hvad er Mercedes B service?

Hvis du vælger B-service, får du de samme ydelser som ved A-service, men derudover vil vi også rense og smøre bremser, samt udskifte bagtøjsolie og gearkasseolie. 

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at vide mere om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål samt rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilken type Mercedes-service din bil har brug for. 

Gørløse Autoimport ApS - Værksted
Raasigvangen 12
3550 Slangerup
CVR: 73120713

Handelsbetingelser

Privatlivs- og persondatapolitik

Mandag - torsdag
7:00 - 17:30
Fredag
7:00 - 17:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket