Mercedes-værksted – biler, varebiler og EQ-elbiler

Din Mercedes skal være på vejen - ikke på værksted

Gørløse Autoimport er autoriseret Mercedes-værksted for personbiler, varebiler og EQ-elbiler fra Mercedes-Benz. 

Bestil tid online

Mercedes-Benz

Mercedes Stjerne

Vi har specialuddannede automekanikere

Gørløse Autoimport er en autoriseret Mercedes-Benz værksted med mere end 30 års erfaring i branchen. Vi tilbyder professionel service, reparation og vedligeholdelse af personbiler, varebiler og EQ-elbiler.

Vi er stolte af at være en del af Mercedes-Benzs autoriserede værkstednetværk, og vores erfarne teknikere er specialiserede i at arbejde med Mercedes-Benz køretøjer. Vi bruger primært originale reservedele og den nyeste teknologi for at sikre, at dit køretøj altid kører optimalt.

Vores mål er at give vores kunder den bedst mulige serviceoplevelse. Vi stræber efter at være pålidelige og effektive, og vores kunders tilfredshed er altid vores højeste prioritet. Vi er altid parate til at rådgive og hjælpe vores kunder med eventuelle spørgsmål eller problemer, de måtte have med deres køretøj.

Gørløse Autoimport tilbyder også en række andre tjenester, herunder klargøring af køretøjer til syn, reparation og vedligeholdelse af airconditionanlæg og dækmontering. Vi sørger altid for at overholde de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed i vores arbejde.

Vi er dedikerede til at levere den bedste service og support til vores kunder, og vi ser frem til at arbejde sammen med dig og dit Mercedes-Benz køretøj.

Den tretakkede stjerne symboliserer, at Mercedes-fabrikkerne oprindeligt leverede motorer til lands, til vands og til luften. Vores specialuddannede automekanikere står klar til at sikre, at din bil stadig er flyvende. Vi stiller gratis lejebil til rådighed, mens vi har din bil til Mercedes-reparation eller -service.

Vi er også Mercedes-forhandler af importerede biler, som vi håndplukker i Tyskland. Dermed kan vi også hjælpe dig, når bilen skal udskiftes. 

Serviceeftersyn af Mercedes-biler

Vi tilbyder regelmæssig Mercedes-service, hvor vi blandt andet foretager udskiftning af oliefilter, aftapning og påfyldning af motorolie samt kontrol og gennemgang af bilens komponenter og filtre. Derudover kan det være nødvendigt at udskifte pollenfilter, bremsevæske eller brændstoffilter. Dette afhænger typisk af bilens alder, men også af kilometerantallet.

Hvorfor bruge et autoriseret værksted?

Vi vil altid anbefale, at man benytter et autoriseret værksted, eftersom det er din garanti for, at Mercedes-service og -reparation udføres korrekt. Dette indebærer brug af originale reservedele, korrekt olie til din bil samt at det er uddannet personale, der varetager opgaven. Desuden kan man på et autoriseret Mercedes-værksted foretage systemopdateringer ved Mercedes-service. Ligeledes får du et digitalt stempel fra et autoriseret værksted.

Hvad er Mercedes A service?

En A-service af Mercedes er en gennemgang, der er tilpasset din bil. A-Service består altid af et oliefilter-skift, aftapning og påfyldning af motorolie samt gennemgang og kontrol af bilens vitale komponenter og filtre. Vi vil omhyggeligt servicere afhængigt af bilens årgang og model. Bilens alder og kilometerstand kan medføre tillægsarbejde, som skal udføres, for at fabrikkens krav til et korrekt udført service opfyldes. Det kan f.eks. være udskiftning af pollenfilter, brændstoffilter eller bremsevæske. Kontrollen af din bil vil muligvis vise, at der er ekstraarbejde, som vi anbefaler, at du får udført. Det kan eksempelvis være nedslidte bremser, eller dele i styretøjet som trænger til udskiftning.

Hvad er Mercedes B service?

Hvis du vælger B-service, får du de samme ydelser som ved A-service, men derudover vil vi også rense og smøre bremser, samt udskifte bagtøjsolie og gearkasseolie. 

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at vide mere om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål samt rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilken type Mercedes-service din bil har brug for. 

Gørløse Autoimport ApS - Værksted
Raasigvangen 12
3550 Slangerup
CVR: 73120713
Mandag - torsdag
7:00 - 17:30
Fredag
7:00 - 17:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket