Få mere ud af din bil med Mercedes me

Mercedes me er en funktion, der kobler din bil sammen med din mobiltelefon for at gøre hverdagen nemmere - eksempelvis minder den dig om, når det er tid til service og sætter dig i stand til at aktivere funktioner i bilen, kontrollere status og holde dig opdateret.

Med Mercedes me har du altid styr på din Mercedes via din smartphone. Du kan finde den, åbne og lukke døre og vinduer og endda forvarme eller køle kabinen ned, inden du skal køre. Men det handler ikke kun om komfort, men også om sikkerhed - eksempelvis ved at give dig øjeblikkelige notifikationer ved tyveri eller parkeringskader og spore bilen, hvis den skulle komme på afveje.

Få sat Mercedes me op på din Mercedes - Gratis!

Mercedes me

Mercedes Me remote

Få din Mercedes på din mobiltelefon

Fjernbetjening af bilen via appen

Overvågning af bilens tilstand og vedligeholdelse

Tilpasning af klimaanlægget inden du går til bilen

Navigationsstyring og billokalisering

Adaptive tjenester for en mere personlig køreoplevelse.

Få sat Mercedes me op på din Mercedes - Gratis!

Kom forbi i vores åbningstid 7:00 - 17:30 mandag-fredag, så hjælper vi dig med at få sat Mercedes me op på din telefon - helt gratis. 

Hvis du har andre ting du ønsker vi skal se på samtidig, så tøv ikke med at booke en tid herunder, så har vi en mekaniker klar til at hjælpe.

 

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Mercedes Me er en revolutionerende teknologisk løsning fra Mercedes-Benz, der gør det muligt for dig at styre og overvåge din bil på en smartere måde end nogensinde før. Med Mercedes Me-appen kan du kontrollere flere aspekter af din bil og få en bedre og mere problemfri køreoplevelse.

Mercedes Me er en samling af digitale tjenester og funktioner, der er designet til at gøre din hverdag nemmere og mere bekvem. Appen gør det muligt for dig at fjernbetjene din bil, så du kan låse op, låse og starte den, selv når du ikke er i nærheden af bilen. Du kan også indstille bilens temperatur, så den er klar og opvarmet, når du skal bruge den.

Med Mercedes Me kan du også få et overblik over din bils tilstand og vedligeholdelse, så du altid kan være sikker på, at din bil kører optimalt. Du kan se din bils aktuelle status, modtage notifikationer om service og vedligeholdelse og endda booke en tid hos en autoriseret Mercedes-Benz servicepartner.

Mercedes Me-appen gør det også nemt for dig at planlægge dine køreture og finde din vej rundt. Du kan sende destinationer til bilens navigationsanlæg, så du kan starte din rejse med det samme. Og hvis du skulle miste din bil, kan du nemt finde den med Mercedes Me-appens billokalisering.

En anden smart funktion i Mercedes Me er de adaptive tjenester. Din bil lærer dine kørevaner og kan bruge denne viden til at give dig en mere personlig køreoplevelse. For eksempel kan den adaptive fartpilot justere bilens hastighed baseret på trafikken omkring dig, mens den aktive parkeringsassistent hjælper dig med at finde og parkere på en plads.

Mercedes Me er tilgængelig på tværs af hele Mercedes-Benz produktlinjen, og appen er nem at bruge og tilpasse. Du kan også tilføje flere biler til appen, hvis du har flere Mercedes-Benz-biler.

Alt i alt er Mercedes Me en innovativ teknologisk løsning, der gør det nemmere og mere bekvemt for dig at bruge din Mercedes-Benz. Med en bred vifte af digitale tjenester og funktioner kan du få mere kontrol over din bil og få en mere problemfri køreoplevelse. Book tid til Mercedes Me i dag og oplev den ultimative køreoplevelse.

Gørløse Autoimport ApS - Værksted
Raasigvangen 12
3550 Slangerup
CVR: 73120713
Mandag - torsdag
7:00 - 17:30
Fredag
7:00 - 17:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket