Videogennemgang giver tryghed og transparens

Vi gør alt for, at du som kunden for en oplevelse af tillid når du besøger vores autoriseret Mercedes-Benz værksted.

Vi har indført videogennemgang af din bil, for at være 100% transparente med alt vi foretager os.

Ved en videogennemgang vil vores specialuddannede Mercedes-Benz mekanikere gennemgå hvilke skader, reperationer eller service behov din bil har.

Få fuldt overblik ved dit næste besøg.

Book online her

Mercedes video gennemgang medarbejdere

Hvordan fungere video gennemgang

Hvordan fungere en videogennemgang?

1. Book en tid til service.

2. Vores autoriserede mekaniker laver en servicevideo med en gennemgang af din bil

3. Du modtager en sms/e-mail med link til servicevideon.

4. Under videogennemgangen vil teknikeren tage noter og registrere alle observationer og fund i en rapport.

5. Efter videogennemgangen vil teknikeren gennemgå rapporten med dig og forklare, hvad der blev fundet, samt give anbefalinger om eventuelle reparationer eller vedligeholdelsesarbejde, der er nødvendige.

6. Hvis der er behov for yderligere arbejde, kan teknikeren hjælpe dig med at planlægge og bestille en tid til reparation eller vedligeholdelse.

7. Når servicearbejdet er udført, kan du booke en ny serviceaftale for at fortsætte med at holde din Mercedes-Benz i topform.

Eksperter i at holde din Mercedes i topform

Som autoriseret Mercedes-Benz værksted er vi eksperter i at holde din Mercedes-Benz i topform, så den fortsat kører som den skal. En service videogennemgang er en af de måder, vi kan hjælpe dig med dette. Vores erfarne teknikere vil gennemgå alle områder af din bil og registrere alle observationer og fund i en rapport, som de vil gennemgå med dig efterfølgende. De vil også give anbefalinger om eventuelle reparationer eller vedligeholdelsesarbejde, der kan være nødvendigt.

Hvad er en service videogennemgang?

En service videogennemgang er en omfattende gennemgang af din bil, hvor teknikere vil undersøge alle områder af bilen, herunder motor, bremser, dæk, undervogn og elektroniske systemer. Formålet med en service videogennemgang er at identificere eventuelle problemer, før de udvikler sig til større og dyrere problemer.

Hvorfor er en service videogennemgang vigtig for min Mercedes-Benz?

En service videogennemgang er afgørende for at sikre, at din Mercedes-Benz fortsat kører som den skal og for at undgå potentielle problemer i fremtiden. Det kan også være en fordel, hvis du planlægger at sælge bilen, da en service rapport kan øge bilens værdi.

Hvad er fordelen ved at få en videogennemgang?

En af fordelene ved en service videogennemgang er, at det kan give dig tryghed og gennemsigtighed i forhold til din bil. Du vil have en detaljeret rapport over din bils tilstand, og du vil have en bedre forståelse af eventuelle problemer, der skal løses. Dette kan hjælpe med at undgå potentielle problemer i fremtiden og forhindre større og dyrere reparationer.

Når vores tekniker har gennemgået din bil, vil han sende en besked til din telefon med en video af den videogennemgang, han har udført. På denne måde kan du se alle detaljer, der blev fundet under inspektionen, og du vil være i stand til at træffe informerede beslutninger om eventuelle reparationer eller vedligeholdelse.

Har du spørgsmål om fordelene ved en Mercedes-Benz service videogennemgang, eller ønsker du at bestille en? Så tøv ikke med at kontakte os i dag.

Gørløse Autoimport ApS - Værksted
Raasigvangen 12
3550 Slangerup
CVR: 73120713
Mandag - torsdag
7:00 - 17:30
Fredag
7:00 - 17:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket