Mercedes Værksted Frederikssund

Vi tager os godt af jeres Mercedes, og giver vores kunder den bedste service

Gørløse Autoimport har siden 1986, taget sig godt af Danmarks stolte Mercedes ejere. Vi vægter god service og troværdighed højt. Hos hos snakker vi med kunden først, inden vi sætter ekstra omkostninger på regningen.

Vi arbejder bredt og har stor ekspertise i at arbejde med Mercedes biler, uanset om det er Personbiler, Varevogne, Youngtimer eller Oldtimere, vi skal arbejde på.

Vi stiller gratis lånebiler til rådighed, imens der arbejdes på jeres biler. Dette er gældendende uanset om I kommer med en personbil, eller en varevogn.

Book tid til service


1. november 2021 åbner vi vores nye værksted.

Mercedes-værksted 
Vi er specialister i Mercedes

Hos Gørløse Autoimport ApS sørger vi for at holde dig godt kørende, når din bil er på værksted. Vi er et Mercedes-værksted, der udelukkende beskæftiger sig med Mercedes, og det har vi gjort siden vores etablering tilbage i 1986. Derfor kan du også trygt stole på, at din Mercedes er i trygge hænder, når den er en tur på vores værksted, for vi ved, hvad vi laver.  

Det er vores mission at være det bedste Mercedes-værksted, og vi lægger stor vægt på at tilbyde vores kunder de bedste priser og den bedste service.

Serviceeftersyn og reparation af din Mercedes personbil

Vi foretager et regelmæssigt Mercedes-service, hvor der bl.a. foretages udskiftning af oliefilter, aftapning, påfyldning af motorolie og kontrol/gennemgang af bilens komponenter og filtre.

Derudover kan det også være nødvendigt at udskifte pollenfilter, bremsevæske eller brændstoffilter. Dette afhænger typisk af bilens alder, og hvor mange kilometer den har kørt.

Skadeværksted til Mercedes

Skadeværksted for Mercedes personbiler

Reparation og service på varevogne

Som en udvidelse af vores allerede eksisterende kompetencer, så åbner vi vores værksted for Mercedes varevogne d. 1. Juni 2021

Få fortaget den årlig service, eller få lavet opstået skader. Vi stiller selvfølgelig en gratis lånebil til rådighed.

Reparation og vedligeholdelse af young- og oldtimer

Vores mekanikere er veluddannet og kan klassificeres som nogle af landets bedste til at tage sig af din young- eller oldtimer Mercedes.

Skal din bil have udskiftet dele, er vi leveringsdygtige inden for stort alle dele, til alle typer af Mercedes biler.

Vi har mere end 20 lånebiler til rådighed

Når bilen skal på værksted, er der ofte behov for at få stillet en lånebil til rådighed. Vi har mere end 20 lånebiler, som vi stiller til rådighed til vores kunder, så du har et transportmiddel, mens din Mercedes er på værksted.

Mercedes gratis lånebil

Mercedes dækskift Frederikssund

Slip for slæbet - Sikker og gratis dækopbevaring

Når du vælger at få skiftet dine sommer- og vinterdæk hos os, giver vi dig samtidigt en sikker og korrekt opbevaring af dine gamle dæk, helt kvit og frit. Vi opbevarer dine dæk tørt, i den korrekte temperatur og på den helt rigtige måde på vores dækhotel. 

Bestil tid på vores Mercedes-værksted

Ønsker du at bestille en tid på vores Mercedes-værksted, kan vi kontaktes på telefon 48 21 78 78 eller e-mail service@autoimport.dk.

Gørløse Autoimport ApS - Værksted
Raasigvangen 12
3550 Slangerup
CVR: 73120713

Handelsbetingelser

Privatlivs- og persondatapolitik

Mandag - torsdag
7:00 - 17:30
Fredag
7:00 - 17:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket