Mercedes-service udføres af specialister

Er det blevet tid til at få foretaget et regelmæssigt serviceeftersyn af din Mercedes, så er du kommet til det helt rette værksted. Hos Gørløse Autoimport ApS finder du et erfarent Mercedes-værksted, der udelukkende beskæftiger sig med Mercedes. Det betyder, at vi er specialister inden for Mercedes-service, Mercedes-reparation af varevogne og personbiler samt salg af Mercedes-modeller.

Lån en af vores mere end 20 lånebiler

Vi stiller mere end 20 lånebiler til rådighed til vores kunder, som benytter sig af vores værksted, når deres Mercedes enten skal til service eller reparation. Dette gør vi for at levere den bedst mulige service til vores kunder, så du kan komme trygt og sikkert til og fra værkstedet og dine øvrige gøremål, mens din bil er på værksted.

Gratis lånebil ved Mercedes service

Pris på service af Mercedes

Prisen på Mercedes-service afhænger i høj grad af, hvor omfattende serviceeftersynet er, og om der eventuelt er noget, der skal laves i samme omgang.

Ved et Mercedes-service foretager vi altid følgende:

  • Udskiftning af oliefilter
  • Udskiftning af motorolie
  • Gennemgang og kontrol af bilens væsentlige dele og filtre.

Derudover kan der, alt afhængigt af bilens alder og antallet af kørte kilometer, være behov for:

  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af brændstoffilter
  • Udskiftning af bremsevæske.

I tillæg hertil kan der som nævnt også forekomme et tillæg i form af andre udskiftninger eller reparationer, som vi under en gennemgang af bilen vurderer skal foretages. Det kan for eksempel være dele i styretøjet, der skal udskiftes, eller der kan være tale om nedslidte bremser.

Kontakt os for priser eller bestil tid til Mercedes-service

Hvis du gerne på forhånd vil vide, hvor meget du kan forvente, at et serviceeftersyn af din Mercedes kommer til at koste, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information omkring vores priser. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille en tid til Mercedes-service på vores værksted.

I så fald kan du med fordel ringe til os på telefon 48 21 78 78, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail vaerksted@autoimport.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for kort tid.

Gørløse Autoimport ApS - Værksted
Raasigvangen 12
3550 Slangerup
CVR: 73120713

Handelsbetingelser

Privatlivs- og persondatapolitik

Mandag - torsdag
7:00 - 17:30
Fredag
7:00 - 17:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket