Mercedes-reparation på specialiseret værksted

Skal din Mercedes til reparation, er du kommet til det helt rette sted. Hos Gørløse Autoimport ApS har vi siden 1985 specialiseret os i Mercedes-reparation og service. Vi arbejder udelukkende på Mercedes-biler, og vi ved derfor, hvad vi laver. Du kan med andre ord trygt stole på, at din bil er i trygge hænder på vores Mercedes-værksted.

Vi tilbyder både reparation af varevogne og personbiler fra Mercedes, og derudover kan du selvfølgelig også altid få foretaget et regelmæssigt Mercedes-service på vores værksted.

Lån en lånebil mens din egen er til reparation

Vi lægger utrolig stor vægt på at levere en god service til vores kunder. Når din bil skal til reparation hos os, har du derfor mulighed for at låne en af vores lånebiler, så du har noget at køre i, mens din egen bil er til reparation. Vi har mere end 20 lånebiler til rådighed, så det ikke er til gene for dig, at din bil er til Mercedes-reparation hos os.

Mercedes lånebil

Vi har reservedelene til din Mercedes-reparation

Vi har 4000 kvadratmeter reservedele til Mercedes under samme tag, hvilket betyder, at vi har lige netop de reservedele, som vi skal bruge til din bil, når du afleverer den til reparation hos os.

Det er vores dygtige personale, som står for reparationen af din Mercedes, og de har alt det rette og topprofessionelle udstyr til rådighed. Du kan dermed være sikker på, at du får foretaget en reparation i høj kvalitet på vores værksted.

Hvis du leder efter en helt særlig reservedel til din bil, så har vi et stort webkatalog, hvor du kan finde både nye og brugte reservedele til Mercedes. Du skal blot indtaste din nummerplade eller finde din model i oversigten, så bliver du præsenteret for alle de tilgængelige reservedele.

Du finder vores webkatalog her

Kontakt os og hør mere eller bestil en tid på vores værksted

Har du nogle spørgsmål omkring vores udvalg af reservedele, ønsker du at høre mere om de lånebiler, som vi stiller til rådighed, eller kunne du tænke dig at bestille en tid til en reparation? Kontakt os på telefon 48 21 78 78 eller e-mail vaerksted@autoimport.dk.

Gørløse Autoimport ApS - Værksted
Raasigvangen 12
3550 Slangerup
CVR: 73120713

Handelsbetingelser

Privatlivs- og persondatapolitik

Mandag - torsdag
7:00 - 17:30
Fredag
7:00 - 17:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket