Mercedes leasing

Flexleasing fordele:

- Du kan køre i din drømmebil
- Afgiften deles op månedsvis
- Mulighed for bilskift hvert år
- Nem at sælge videre efter endt leasingperiode


Erhvervsleasing
– fleksible besparelser
Flexleasing erhverv er særlig fordelagtigt, hvor en luksusbil med et par år på bagen bliver flexleaset i f.eks. to til tre år. Perioden bestemmer du selv, samt hvor mange kilometer du kører, men flexleasingsaftaler
på 24 mdr. er typisk økonomisk attraktive.

Ved erhvervsleasing kan man betragte det som en finansieringsform på lige fod med et billån i banken*. Dog binder du ikke bilens registeringsafgift i et evt. billån, da den i stedet betales månedsvis i henhold til bilens værdi, og vil derfor give større likviditet i virksomheden


Flexleasing vs. Billån
Din månedlige betaling ved flexleasing er altid beregnet ud fra bilens handelsværdi inklusive afgift inden for den aftalte leasingperiode. Det betyder, at hvis bilen gen-leases efter endt periode, vil den månedlige betaling være faldet markant i henhold til den nye handelsværdi – pg.a. fald i bilens pris og fald i registreringsafgiften. Til forskel fra et evt. billån hvor lånet optages på baggrund af bilens handelsværdi på lånetidspunktet. Ved flexleasing opnår du også samtidig mindre likviditetsbinding.


Hvorfor skal firmaet Flexlease i stedet for at købe?
Personbiler i Danmark er pålagt 180 % registreringsafgift. Det svarer til, at ca. 60 % af beløbet du betaler når du køber en bil er afgift. Ved flexleasing betales afgiften forholdsmæssigst månedsvis med 1 % om måneden af bilens fulde afgift når bilen er fra 0-3 år gammel og kun 0,5 % om måneden når bilen er over 3 år gammel, tillagt en rente til Skat på ca. 0,3 %. Disse regler gør det attraktivt at flexlease luksusbiler der er over 3 år.

Simpelt regnestykke: Hvis man køber en bil til Kr. 500.000, de kr. 300.000 er afgift. Denne afgift falder år for år i takt med at bilen falder i værdi. Typisk falder afgiften ca. 15 % pr. år dvs. at en tilsvarende bil et år efter kun vil koste kr. 255.000 i afgift. Det vil alt andet lige gøre at din bil vil tabe de kr. 45.000 bare på afgiften alene. Hvis du vælger at Flex-lease vil der skulle betales 0,5 % pr. måned i afgift dvs. 6 % for et år af de kr. 300.000 = kr. 18.000 i registreringsafgift tillagt en rente til Skat i ca. kr. 9.000,00 = kr. 27.000,00. Selv om leasingselskabet skal have et gebyr for at administrer aftalen vil det aldrig komme til at koste de samme kr. 45.000 i afgiftstab for det år.

Kontakt bilsalg for nærmere information tlf. 71 99 78 70


GA Erhvervs leasing
Dette er den absolut billigste måde at komme ud og køre på 1st klasse. Leasingen tilbydes alle vores kunder med et CVR nr. Bilen sælges netto uden garanti til leasingselskabet, derfor til speciel lav CVR kunde pris. Leasingaftalen laves således, at leasingtager selv står for restværdi og skal købe den afgiftsfrie bil ved leasingkontrakten udløb.


Splitleasing
– spar beskatningen af fri bil
Hvis du har firmabil og kører mindst 60% erhverv og max 40% privat er splitleasing fordelagtigt. Leasingkontrakten splittes op i to, en til firmaet og en til dig privat. En elektronisk kørebog monteres i bilen, hvor du kan trykke for firma eller privatkørsel. Leasingselskabet gør regnestykket op hver måned, og deler regningen op efter hvad der er kørt. Hvis de samlede leasingomkostninger f.eks. er 8.000,00 pr. måned og du i en måned har kørt 2.000 km for firmaet og 200 km privat bliver leasing afgiften kr. 7.200,00 til firmaet og kr. 800,00 til dig. Og kr. 0,00 i beskatning !


Sæsonleasing
 – Sommer biler
Er for dig, der vil have drømmebilen til sommerkørsel. Du betaler dermed kun for et vist antal af årets måneder for bilen eks. 3 mdr. Du betaler også kun en del af registreringsafgiften – og kun i den periode, du bruger bilen. Du kan med andre ord f.eks. køre en åben bil om sommeren – og alternativt en firehjulstrækker stationcar i vinterhalvåret.

Kontakt bilsalg for nærmere information tlf. 71 99 78 70


Hvorfor vælge Gørløse Autoimport
– Din Mercedes Specalist
Gørløse Autoimport har importeret brugte Mercedes fra fortrinsvis Tyskland i over 25 år, vi var nogle af de første i branchen med import af brugte biler og vi har altid kun importeret biler af højeste kvalitet. Alle biler besigtiges inden de købes og vores motto har altid været at hvis en brugt bil skal beskattes med 180 % afgift skal den være så ubrugt som overhoved muligt. Vi har igennem alle årene fået toldsynet og testet alle vore biler hos FDM og leveret bilerne top-klargjorte med 1 års garanti.
Alle vores biler til salg og leasing står i vore forretning i Gørløse og på vores hjemmeside så vores kunder kan se og prøve inden beslutningen tages om bilen skal købes eller leases. 

 

* Hvis virkomheden vælger at indestå for restværdien.